Bijles Engels secundair onderwijs

Engels studeren is niet voor iedereen evident. Sommige mensen hebben een talenknobbel en hebben er de nodige aanleg voor, terwijl anderen er alle moeite voor doen en het maar niet onder de knie krijgen. Toch kan je er niet naast, want Engels is een wereldtaal: de kans is groot dat jij deze taal nodig zal hebben in jouw verdere carrière. Gelukkig weet Studant wel raad. Door onze bijles Engels voor het secundair onderwijs ben je de taal machtig voor je het weet!

Afbeelding
Bijles engels secundair onderwijs

Wat houdt bijles Engels in?

Talen worden op verschillende scholen anders onderwezen. Vooraleer wij op zoek gaan naar een geschikte begeleider, zullen wij eerst jouw cursus bekijken. Op deze manier vinden wij een begeleider die zijn bijles Engels volledig op jouw noden en ritme kan afstellen. Tijdens de bijles Engels voor het secundair onderwijs wordt er voornamelijk ingezoomd op:

  • Grammatica: de begeleider zal de grammatica nog een keer herhalen en samen met jou inoefenen. Meestal moet je ook extra oefeningen tegen de volgende bijles Engels maken, die de volgende keer samen overlopen worden.
  • Woordenschat: je krijgt tijdens de bijles Engels extra technieken aangeleerd, waardoor je sneller en beter Engelse woordenschat zal kunnen memoriseren.
  • Vaardigheden: lezen, spreken (uitspraak), (zakelijk/academisch) schrijven en luisteren. In het secundair onderwijs is dagelijks oefenen de boodschap!

Wanneer volg je bijles Engels?

Je favoriete Engelstalige serie online bekijken lijkt vanzelfsprekend. Maar dan moet je wel Engels begrijpen. Wacht niet op mindere resultaten, maar neem tijdig bijles Engels. Vertrek je binnenkort naar het buitenland of op Engels taalkamp? Dan kan onze bijles Engels zeer nuttig zijn. Daarnaast kan je onze bijles Engels voor het secundair onderwijs ook in de zomer volgen als je hulp wenst bij je herexamen of je vakantietaak.

Wie geeft er bijles Engels?

Bachelor- en masterstudenten uit specifieke taalopleidingen zoals Taal- en Letterkunde, Toegepaste Taalkunde of Vertaler-Tolk. Zij hebben een uitgebreide woordenschat en beheersen de Engelse grammatica doordat ze er dagelijks in getraind worden.

Thuis, online of bij Studant

Jij kiest wanneer en hoeveel les!

Van €25 tot 28€ / uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul dan snel onze twee formulieren in om de bijlessen op te starten

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden onze begeleiders Engels zich voor het secundair onderwijs?