Groepslessen (UA)

Dankzij Corona was je sociaal leven al even onbestaande, Netflix had je zelf verbannen en ook je lief was niet langer welkom. Je hebt alles opgeofferd om prachtige resultaten te behalen, maar wat als het resultaat nu toch tegenvalt? Heb jij nood aan iemand die de leerstof examengericht uitlegt? Wil jij absoluut gaan voor een zomervakantie zonder (of zo weinig mogelijk) herexamens? Schrijf je dan hieronder in voor onze groepslessen. Je krijgt les in kleine groepjes waarbij de coronamaatregelen zorgvuldig worden nageleefd. 

Afbeelding
Groepslessen

Verhoog je slaagkansen, start tijdig!

Ook het tweede semester staan onze begeleiders klaar om jou de leerstof duidelijk en beknopt uit te leggen. Zij doen dit examengericht en in kleine groepjes. Op die manier kunnen we interactief lesgeven en zijn we zeker dat jij volledig mee bent met de leerstof. Je krijgt al het cursusmateriaal van ons. Dit omvat slides (theorie), oefeningen en een uitgeschreven verbetersleutel. De vragen die je krijgt, zijn representatief voor het examen. Zo ga je alvast goed voorbereid naar het examen. Wil jij kennismaken met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

Groepsles aan het goedkoopste tarief

Groepjes van maximaal 10 personen

Examen-georiënteerd

Uitleggen van de volledige leerstof

Les op wandelafstand van de universiteit

Interactieve lessen

Wanneer starten de lessen?

We starten in de derde week van het semester (22/02 - 26/02) met een gratis proefles. Je vindt hier alvast een overzicht van onze 'planning'. Staat het vak dat jij wil volgen er meerdere keren tussen, dan kies je het moment dat het best past voor jou. Kan jij niet op onze aangegeven momenten, stuur ons dan even een mailtje. Wil jij de lessen nadien verder volgen, dan bespreken we met jullie tijdens de proefles of de les op hetzelfde moment blijf of verschuift naar een beter moment. 

Welke vakken kan je volgen?

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen

  • Accountancy
  • Algemene economie
  • Micro-economie
  • Wiskundige methoden en technieken (SEW)
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (TEW)
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (HI(B))

Faculteit Sociale Wetenschappen

  • Algemene economie
  • Statistiek I

Studieplekken

Wij doen er alles aan om jou te helpen slagen! Zo krijg je de leerstof helemaal opnieuw uitgelegd. De focus ligt op inzichten, belangrijkste onderwerpen en examenvragen van de voorbije jaren. Vragen kan je tijdens de lessen stellen, maar onze begeleiders blijven ook na de lessen beschikbaar om individueel vragen te beantwoorden.

Je krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om te komen studeren op ons kantoor. Dit is een rustige omgeving waar je studeert met ondersteuning van onze begeleiders. Je studeert samen met studenten die hetzelfde vak studeren, zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijke doel: slagen. Dit alles gebeurt uiteraard met de nodige maatregelen en met voldoende afstand van elkaar.

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op Kipdorp 49, 2000 Antwerpen. Het kantoor ligt 'naast' de universiteit en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De leslokalen voldoen aan iedere maatregel die is opgelegd vanwege het coronavirus

Kostprijs: De kostprijs bedraagt tussen de €325 - €520 (incl. BTW) en is enerzijds afhankelijk van het vak dat je volgt en anderzijds het aantal vakken dat je volgt. We bieden kwalitatieve begeleidingen aan de laagste prijs in onze sector aan! Meer informatie hierover krijg je op onze gratis proefles.

Kortingen: Indien je meer dan één vak van de groepsles volgt, krijg je 10% korting op elke lessenreeks.

Inschrijving proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 10 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Inschrijven voor de proefles kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen.

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen
r
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit MOM
Faculteit Rechten
Internationale Betrekkingen