Bijles Nederlands secundair onderwijs

Het Nederlands beheersen is noodzakelijk in onze samenleving. Steeds meer worden sollicitanten en studenten in het hoger onderwijs op schrijf- en taalfouten afgerekend. Maar natuurlijk is Nederlands meer dan uitsluitend spelling. Onze bijles Nederlands voor het secundair onderwijs zal je helpen om het Nederlands op alle vlakken sneller en beter onder de knie te krijgen.

Afbeelding
Bijles Nederlands secundair

Wat houdt bijles Nederlands in?

Jouw noden zijn de basis van onze bijles Nederlands. We kijken altijd naar jouw voorkennis en naar het verwachte niveau vanuit jouw school. Daarna passen we ons stappenplan aan, zodat de nadruk meer of minder op één van volgende onderdelen ligt:

  • Het instuderen van de grammatica a.d.h.v. de nodige oefeningen. Eerst maak je tijdens de bijles Nederlands een aantal oefeningen samen met de begeleider om je op weg te helpen. Daarna zal je een opdracht mee naar huis krijgen tegen de volgende bijles.
  • Het oefenen van jouw vaardigheden. Omdat je beter leert door te doen, zal de begeleider met jou zeer praktische oefeningen rond schrijven, spreken en luisteren inplannen.
  • Het aanleren van technieken om de Nederlandse grammatica beter te onthouden en toe te passen.

Wanneer volg je bijles Nederlands?

Nederlands is één van de drie officiële landstalen. Daarom is het belangrijk om deze taal correct te beheersen. Hiermee helpen we jou in de bijles Nederlands voor het secundair onderwijs. Ook tijdens de zomermaanden staan wij voor je klaar: dan concentreren we ons graag op jouw vakantietaak of herexamen.

Wie geeft er bijles Nederlands?

Bachelor- en masterstudenten uit taalopleidingen zoals Toegepaste Taalkunde, Vertaler-Tolk en Taal- en Letterkunde. Zij hebben voldoende basiskennis om de bijles Nederlands te geven en zullen je op een leuke manier begeleiden doorheen de Nederlandse taal. Op deze manier garanderen wij dat de bijles Nederlands van het secundair onderwijs van een hoog niveau is. En hierdoor verhogen ook jouw slaagkansen!

Thuis, online of bij Studant

Jij kiest wanneer en hoeveel les!

Van €25 tot 28€ / uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul dan snel onze twee formulieren in om de bijlessen op te starten

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden onze begeleiders Nederlands zich voor het secundair onderwijs?