Bijles economie secundair onderwijs

Is de logica achter de ingewikkelde formules, theorieën en grafische voorstellingen helemaal zoek? Hebben economische vergelijkingen een sterke gelijkenis met Chinese karakters? Of ben je goed in economie, maar ben je de rode draad van een specifiek hoofdstuk even kwijt? In elk van voorgaande situaties kan onze bijles economie je uit de nood helpen!

Afbeelding
Bijles economie secundair onderwijs

Wat houdt bijles economie in?

Tijdens de bijles economie focussen we op:

  • Het begrijpen van alle economische symbolen, grafieken, bewijzen en afleidingen die in je cursus economie aan bod komen.
  • Het maken van eenvoudige oefeningen die steeds moeilijker worden.
  • Het uitleggen van theorie a.d.h.v. praktijkvoorbeelden.
  • Het vergaren van inzicht door de actualiteit te volgen en de aangeleerde economische theorieën op een economisch artikel toe te passen.

Omdat een bijles economie voor het secundair onderwijs enkel doeltreffend is als je regelmatig en voldoende oefent, zal de begeleider je vaak extra oefeningen meegeven. Tijdens de volgende bijles economie worden die dan samen overlopen en verder verduidelijkt.

Wanneer volg je bijles economie?

Economie is een vak waarbij je altijd op de vorige hoofdstukken verder bouwt. Daarom is het belangrijk om van het begin te kunnen volgen. Neem tijdig bijles economie en zie jouw punten zo in stijgende lijn gaan. Sloeg je rapport tegen? Dan kan je ook in de vakantie bijles economie volgen om je met je herexamen of vakantietaak te helpen.

Wie zijn onze begeleiders economie?

Bachelor- en masterstudenten uit richtingen met een grote hoeveelheid economie, zoals Handelsingenieur en Toegepaste Economische Wetenschappen. Wij selecteren de begeleider in kwestie volledig op jouw maat, zodat hij of zij steeds de nodige ervaring heeft met jouw leerstof. Zo heb jij de beste begeleider!

Thuis, online of bij Studant

Jij kiest wanneer en hoeveel les!

Van €25 tot 28€ / uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul dan snel onze twee formulieren in om de bijlessen op te starten

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden onze begeleiders economie zich voor het secundair onderwijs?